Tansutakgogi ( vistas fileja ) korejiešu gaumē

Sastāvdaļas

  • Apmēram 3-4 gb vistas filejas ( svaigas )
  • 1 zaļā paprika, bet var arī dzelteno
  • Konservēti ananasi
  • Kartupeļu ciete
  • Ūdens, etiķis, cukurs, sāls
  • Melnie, maltie pipari
  • Olas 3-4
  • Tomātu mērce
  • (produktu daudzums jāskatās pēc tā cik daudz būs ēdāju )

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos ( rokas mazā pirkstiņa lielumā ). Bļodā samaisa kartupeļu cieti, olas, sāli, piparus, lai veidojas mīkla. Filejas gabaliņus apmērcē tajā un liek sakarsētā pannā, nedaudz apcep.
  2. Uzkarsē pannu. Uz tās lej tomātu mērci, kas sajaukta ar ūdeni ( ūdens uz pusi vairāk ), mazdrusciņ piepilina etiķi, pieliek cukuru ( ja vēlas saldāku, cukuru liek vairāk ).Kad mērce uzkarsēta, ieber kubiciņos sagrieztu papriku, pievieno apcepto vistas fileju un ananasus.
  3. Kartupeļu cieti sajauc atsevišķi ar ūdeni un pievieno mērcei, kad tā sāk vārīties.Nedaudz ļauj pavārīties, lai paliek tumīga. Labi garšo ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi