Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
H
Heino Jankovskis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ko te cepaties? Pirmkārt gurķi tikai skābēti ar visu "rosoliņu". Tāpat melnās olīves ar visu kauliņu un sālījumu. 4 veidu gaļa: cūka, liellops, nieres, vēlamas liellopu(tiek novārītas 4-5 reizes), žāvēta gaļa. Uz 60 litriem apmēram 60 litriem kopējais gaļas daudzums apmēram 14kg. Sīploli un burkāni, katrs pa 5kg tiek apcepti pannā, beigās pievienojot tomātu pastu(apcept, bet nesadedzināt), adžiku. Galvenais ēst gatavošanā ir nepielikt par daudz sāli... Protams par melnajiem un smaržīgiem pipariem, kā arī lauru lapas pašsaprotamas. Ķiploku granulas, jo labus ķiplokus var ēst tāpat! Vēlams uz uguns, čuguna katlā...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai varētu padalīties zināšanās? Kā ar tām nierēm jārīkojas? Jāmērcē? KAS no tā vidus jāizgriež? Vai jānovāra atsevišķi vai reizē ar kaut ko liek zupā?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
h
ha
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
taa naa soljanka. divas absoluuti obligaatas sastaavdaljas lai zupu vareetu saukt par soljanku ir nieres un saaliiti gurkji. te nav nevienas no taam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ē
Ēriks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
BET jāliek mazāk paprikas piem tikai divas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diāna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Zupa laba, tikai olīvu sulu liet mazāk - jo stipri jūt tās garšu. Tāpat pie paprikas un sīpolu cepšanas pieliku arī rīvētu burkānu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Matīss
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tikai jaaliek 1 kg gaļas un varētu reize ar olīvēm un gurķiem pielikt arī kādus 3-4 kartupeļus vavādāk garšo pēc soļankas bet izskatās kā dārzeņu zupa, jo dominē saldie pipari un sīpoli. ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes