Komentāri
6
Jaunākie
Vecākie
Ko te cepaties? Pirmkārt gurķi tikai skābēti ar visu "rosoliņu". Tāpat melnās olīves ar visu kauliņu un sālījumu. 4 veidu gaļa: cūka, liellops, nieres, vēlamas liellopu(tiek novārītas 4-5 reizes), žāvēta gaļa. Uz 60 litriem apmēram 60 litriem kopējais gaļas daudzums apmēram 14kg. Sīploli un burkāni, katrs pa 5kg tiek apcepti pannā, beigās pievienojot tomātu pastu(apcept, bet nesadedzināt), adžiku. Galvenais ēst gatavošanā ir nepielikt par daudz sāli... Protams par melnajiem un smaržīgiem pipariem, kā arī lauru lapas pašsaprotamas. Ķiploku granulas, jo labus ķiplokus var ēst tāpat! Vēlams uz uguns, čuguna katlā...
Vērtējums
Atbildēt
Vai varētu padalīties zināšanās? Kā ar tām nierēm jārīkojas? Jāmērcē? KAS no tā vidus jāizgriež? Vai jānovāra atsevišķi vai reizē ar kaut ko liek zupā?
Vērtējums
Atbildēt
taa naa soljanka. divas absoluuti obligaatas sastaavdaljas lai zupu vareetu saukt par soljanku ir nieres un saaliiti gurkji. te nav nevienas no taam.
Vērtējums
Atbildēt
BET jāliek mazāk paprikas piem tikai divas
Vērtējums
Atbildēt
Zupa laba, tikai olīvu sulu liet mazāk - jo stipri jūt tās garšu. Tāpat pie paprikas un sīpolu cepšanas pieliku arī rīvētu burkānu.
Vērtējums
Atbildēt
tikai jaaliek 1 kg gaļas un varētu reize ar olīvēm un gurķiem pielikt arī kādus 3-4 kartupeļus vavādāk garšo pēc soļankas bet izskatās kā dārzeņu zupa, jo dominē saldie pipari un sīpoli. ;)
Vērtējums
Atbildēt