Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Žāvētas zivs zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 žāvēta zivis (skumbrija) ar garšvielām, iepakojumā
  • 5 -6 vidēji lieli kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • Dilles
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katlā ielejam ūdeni, ieliekam žāvēto zivi (es ņemu skumbriju, kas ir vakuma iepakojumā, ar garšvielām, zivs izskatās tādā kā atvērtā veidā) notīrītu sīpolu, lauru lapas un apaļos piparus. Vāra līdz zivs sāk atdalīties no ādas.
  2. Pa to laiku jau nomizoti un sagriezti kartupeļi un srīvēts burkāns.
  3. Kad zivs sākusi atdalīties no ādas, to nokāš zitā traukā un buljonu liek atpakaļ vārīties, kur liekam iekšā kartupeļus un burkānus. Sīpolu var mest ārā. Pievienojam arī garšvielas pēc garšas - sāli, piparus, vegetu u.c.
  4. Zivi uzmanīgi atdala no ādas, ja ir izņem asakas un sadala gabaliņos, kas nav sadalījusies un liek atkapakļ katlā. Vāra kamēr kartupeļi mīksti. Beigās pieliek sasmalcinātas dilles. Pasniedzot pieliek krējumu.
  5. ņammmmmmm......
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas