Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Olas sēnēs

Olas sēnēs

FOTO: Daina Lapi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 plānas garas žāvēta bekona šķēlītes
  • 8 pusmīksti vārītas olas
  • 100 g siera
  • 200 g «Spilvas» Provansas majonēzes
  • 300 g šampinjonu
  • 1 sīpols
  • 150 g saldā krējuma
  • Svaigs vai kaltēts timiāns
  • Sāls
  • Pipari
  • Sviests cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Vārītās olas ietin bekona šķēlītēs, apgrozot apcep.
  2. Sīpolu sagriež mazos kubiciņos, sviestā apcep, pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, arī tos apcep. Pārkaisa ar sāli, pipariem, pārlej ar saldo krējumu, uzvāra, sadala 4 ugunsdrošās veidnītēs.
  3. Sēnēm virsū liek pa divām ietītām, apceptām olām. Tās pārlej ar majonēzi, pārber ar sarīvētu sieru, pārkaisa ar timiānu. 7–8 minūtes cep 250 grādu temperatūrā. Pasniedz ar grauzdētu maizi.
  4. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas