Pilngraudu makaroni ar liellopa gaļu

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu makaroni - ½ paciņa
  • Liellopa maltā gaļa - 300gr
  • Konsrervēti bambusa dzinumi - apm. 100gr
  • Ķiploki - 3 daiviņas
  • Sīpoli - nelieli 2gb
  • Linsēklu eļļa - 1 ēd. karote
  • Zariņš svaiga rozmarīna
  • Zariņš svaigas lavandas
  • Sakapāti lociņi un dilles

Pagatavošana

40 min.
  1. Pirngraudu makaronus liek vārošā ūdenī un vāra 5min. Pa virsu uzliekrozmarīnu, liellopa gaļu (nesaceptu), sagrieztus sīpolus un sakapātus ķiplokus, kā arī bambusa dzinumus. Zem vāka visu sutina apmēram 15 min. Tad uzlej linsēku eļļu, uzkaisa zaļumus, sakapātu lavandu un sutina vēl vismaz 10 min. Visu laiku jākontrolē, lai nebeidzas ūden - tam mazliet jābūt visu gatavošanas laiku. Beigās nogriež uguni un zem vāka ļauj pastāvēt 5min.Šis ēdiens vislabāk garšos, ja taisīts sutināmajā katlā ar biezu dibenu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi