Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pilngraudu makaroni ar liellopa gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu makaroni - ½ paciņa
  • Liellopa maltā gaļa - 300gr
  • Konsrervēti bambusa dzinumi - apm. 100gr
  • Ķiploki - 3 daiviņas
  • Sīpoli - nelieli 2gb
  • Linsēklu eļļa - 1 ēd. karote
  • Zariņš svaiga rozmarīna
  • Zariņš svaigas lavandas
  • Sakapāti lociņi un dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pirngraudu makaronus liek vārošā ūdenī un vāra 5min. Pa virsu uzliekrozmarīnu, liellopa gaļu (nesaceptu), sagrieztus sīpolus un sakapātus ķiplokus, kā arī bambusa dzinumus. Zem vāka visu sutina apmēram 15 min. Tad uzlej linsēku eļļu, uzkaisa zaļumus, sakapātu lavandu un sutina vēl vismaz 10 min. Visu laiku jākontrolē, lai nebeidzas ūden - tam mazliet jābūt visu gatavošanas laiku. Beigās nogriež uguni un zem vāka ļauj pastāvēt 5min.Šis ēdiens vislabāk garšos, ja taisīts sutināmajā katlā ar biezu dibenu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA