Cepta siļķe

Sastāvdaļas

  • 16 siļķes filejas
  • Sāls, baltie pipari
  • Dilles
  • Sīpolloki
  • Kviešu milti
  • Sviests cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Pusi no siļķēm izklāj uz cepampapīra ar ādu uz leju. Ieberzē ar sāli, uzmaļ virsū piparus, pārkaisa ar dillēm un sīpollokiem. Uzklāj katrai filejai otru fileju ar ādu uz augšu un saspiež kopā. Filejas panē miltos. Pannā uzkarsē sviestu un cep zivis zeltaini brūnas no abām pusēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi