Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Modernā soļanka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Viens sīpols (var arī sarkano)
  • 3 dažādas gaļas veidi (rakveles cīsiņi un divas kūpinātas desas)
  • Spilvas lauku gurķus (marinēti)
  • Kādus divus lielus burkānus
  • Vidēji lieli 5 kartupeļi
  • Divas burkas ar spilvas saldo lečo mērci
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sīpolu, galju , burkānus un gurķus - visu sagriez smukās garenās škēlītēs. Liek uz pannas un apcep tā lai viss buutu miksts un zeltaini brūns. Pievieno garšvielas - kariju, vegetu, var vēl ko vēlās. Pa vidam jaanomizo kartupeļi un jasagriež smukos kubiciņos. tad visam saceptajam pievieno lečo. Kad lečo uzkarsis, tad japievieno gurķu sula- garšai, asumam! Atstāj sildīties uz mazas uguns! Liek vārīties kartupeļus, pievienojot tiem Santa Marias garšvielu - kartupeļiem. Kad kartupeļi gatavi, pievieno klāt visu, kas uz pannas! Lai sarkanums un tumiigums japievieno ketchups un skābumam var piespiest pusīti citronu! Labu appetīti! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas