Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Mājas pastēte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vistu aknas- 2 saujas
  • Vistu kuņģīši- 2 saujas
  • Vistu sirsniņas- 2 saujas
  • Sīpoli- 2 lieli
  • Ķiploki- 1 galviņa
  • Brendijas/ konjaks- 50g
  • Svaigi malti pipari
  • Sāls (var arī bez)
  • Olīveļļa
  • Augu eļļa (tikai ne saulespuķu- pārāk savdabīga garša un smarža)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uz pannas uzkarsē taukvielas un apcep rupji sagrieztus sīpolus un ķiplokus (līdz tie kļūst caurspīdīgi).
  2. Pievieno aknas, sirsniņas un kuņģīšus, apcep, tad uzliek vāku un sautē kādas 10 min.
  3. Pielej alkoholu, ļauj iztvaikot, atkal vāku virsū un sautē kādas 10min.
  4. Kad noņem no uguns, sapiparo un pasāli (sāli daudz nevajag, jo alkohols un ķiploki paveiks brīnumus :))
  5. Padzesē, sablenderē- gatavs.
  6. Ļoti labi garšo arī siltā veidā, uzziežot uz rudzu maizes un uzgriežot sīpolu riņķīšus!
  7. Ja nav sirsniņu vai kuņģīšu, var iztikt bez tiem. Var jau taisīt tikai no aknām (vai tikai no kuņģīšiem, tikai tad vajadzētu vairāk traukvielu un kādu buljonu klāt, lai vieglāk sakult pastēti)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas