Vistas fileja ar sojas mērci saldajā krējumā

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg Vistas fileja
  • 2 ēd. karotes tumšā sojas mērce
  • 0.5 l saldais krējums (35%)
  • 1 deserta karote miltu
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Fileju sagriež iegarenos gabaliņos, aptuveni 1x1x3, liek uz sakarsētas pannas (taukvielas minimāli), pievieno sojas mērci un mazliet sāli. Apcep aptuveni 7-10 min uz vidējas uguns. Pielej ¾ no saldā krējuma, apmaisa. Atlikušajā krējumā izmaisa miltus un pievieno mērcei pēc ~10 min. Turpina sildīt aptuveni vēl 10 min.
  2. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi