Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pavasara mērce

Pavasara mērce

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Var lietot kā karstu tā aukstu, Var sasldēt ziemai. Īpaši laba pie steika vai cūkas cepēša
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 sauja lakšu (savvaļas kiploki)
  • 1 sauja jauno skābeņu
  • 2 kāti jauno rabarberu
  • 1 sīpols- vidēji liels
  • 1 iepakojums selerijas kātu (čemurs)
  • 100 ml skābā krējuma
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolu nomizo sasmalcina, visus dārzeņus nomazgā, rabarberus nomizo, visus rupji sagriež .
  2. Uz pannas eļļā apcep vispims sīpolu, pēc tam pievieno dārzeņus, izmaisa apcep.
  3. Pievieno nedaudz ūdens un zem vāka sautē 40 minūtes - kamēr mīksti un ūdens iztvaikojis. Atdzeē.
  4. Visu masu samaļ blenderī, uzlej atpakaļ uz pannas, pievieno krējumu un uz mazas uguns vāra 5 minūtes. Pievieno sāli izmaisa un vēl 1 minūti pavāra.

    Lai labi garšo!
    Visu masu samaļ blenderī, uzlej atpakaļ uz pannas, pievieno...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bezalkoholiskais mohito

Bezalkoholiskais mohito

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas