-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Pavasara mērce
Var lietot kā karstu tā aukstu, Var sasldēt ziemai. Īpaši laba pie steika vai cūkas cepēša
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 sauja lakšu (savvaļas kiploki)
-
1 sauja jauno skābeņu
-
2 kāti jauno rabarberu
-
1 sīpols- vidēji liels
-
1 iepakojums selerijas kātu (čemurs)
-
100 ml skābā krējuma
-
Eļļa cepšanai
-
Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Sīpolu nomizo sasmalcina, visus dārzeņus nomazgā, rabarberus nomizo, visus rupji sagriež .
-
Uz pannas eļļā apcep vispims sīpolu, pēc tam pievieno dārzeņus, izmaisa apcep.
-
Pievieno nedaudz ūdens un zem vāka sautē 40 minūtes - kamēr mīksti un ūdens iztvaikojis. Atdzeē.
-
Visu masu samaļ blenderī, uzlej atpakaļ uz pannas, pievieno krējumu un uz mazas uguns vāra 5 minūtes. Pievieno sāli izmaisa un vēl 1 minūti pavāra.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs