Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pavasara mērce

Pavasara mērce

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Var lietot kā karstu tā aukstu, Var sasldēt ziemai. Īpaši laba pie steika vai cūkas cepēša
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 sauja lakšu (savvaļas kiploki)
  • 1 sauja jauno skābeņu
  • 2 kāti jauno rabarberu
  • 1 sīpols- vidēji liels
  • 1 iepakojums selerijas kātu (čemurs)
  • 100 ml skābā krējuma
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolu nomizo sasmalcina, visus dārzeņus nomazgā, rabarberus nomizo, visus rupji sagriež .
  2. Uz pannas eļļā apcep vispims sīpolu, pēc tam pievieno dārzeņus, izmaisa apcep.
  3. Pievieno nedaudz ūdens un zem vāka sautē 40 minūtes - kamēr mīksti un ūdens iztvaikojis. Atdzeē.
  4. Visu masu samaļ blenderī, uzlej atpakaļ uz pannas, pievieno krējumu un uz mazas uguns vāra 5 minūtes. Pievieno sāli izmaisa un vēl 1 minūti pavāra.

    Lai labi garšo!
    Visu masu samaļ blenderī, uzlej atpakaļ uz pannas, pievieno...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas