Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Raibie rīsi ar dārzeņiem, teļa gaļu un sēnēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g rīsu
  • 100 g šampinjonu
  • 2 vidēji burkāni
  • 200 g maltas teļa gaļas
  • 2 vidēji sīpoli
  • 1/2 glāze/s piena
  • 2 olas
  • 50 g sviesta vai margarīna
  • 50 g liesa siera
  • 3 ēd. k. majonēzes
  • 200 g konservētas kukurūzas
  • Malta saldā paprika
  • Vai kopējā gaļas garšviela
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Uzliek vārīties rīsus.
  2. Bļodā sakuļ olas, pievieno pienu, pustējkaroti maltās paprikas, šķipsniņu sāls un melno piparu (vai arī tējkaroti kopējās gaļas garšvielas). Maisījumam pievieno gaļu un ļauj pusstundu pastāvēt.
  3. Pa to laiku sagriež sīpolus, sēnes, sarīvē burkānus.
  4. Kad pusstunda pagājusi, uz sakarsētas pannas izkausē ½ no paredzēta sviesta daudzuma un liek cepties gaļas - olu maisījumu.
  5. Kad gaļa sacepusies, to no pannas noņem, un, izkausējot atlikušo sviestu, sacep sīpolus un burkānus, tad pievieno un apcep sēnes.
  6. Kad burkānu - sēņu maisījums ir gatavs, pannā iemaisa novārītos rīsus, gaļu, kukurūzu, pieliek majonēzi, visu kārtīgi samaisa un pasautē vēl 3 - 4 minūtes. Gatavo ēdienu pārliek lielākā bļodā un vēl karstam pārber sarīvētu sieru.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA