Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Brokoļu - kartupeļu biezenis ar krēmsieru

Oriģinālajā receptē saldā krējuma vietā tiek izmantots vistas biljons, kā arī brokoļiem un krēmsieram tiek pievienots Parmezānas siers.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 brokolis (var ņemt vienu paku saldētu brokoļu)
  • 2-3 videji kartupeļi
  • 100 g krēmsiera
  • 100 ml saldā krējuma
  • Sāls =
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos un tvaicē līdz mīksti. Brokoli sadala gabaliņos (ja lieto saldētus, tad šī daļa atkrīt).
  2. Kad kartupeļi gatavi, liek tvaicēties brokoļus.
  3. Kartupeļus pārliek bļodā un saspaida/sastampā.
  4. Virtuves kombainā liek krēmsieru, pievieno sāli un piparus un tvaicētos brokoļus (kad tie jau palikuši mīksti).
  5. Pielej saldo krējumu un visu samaļ līdz pabiezi - šķidrai konsistencei. Lej virsū kartupeļiem un uzmanīgi samaisa.
    Var ēst tāpat, vai izmantot kā piedevu kādam gaļas ēdienam.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas