Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Olu salāti ar jogurtu un āboliem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Āboli (2 gab.)
  • Apelsīni (0.5 gab.)
  • Jogurts (50 gr.)
  • Karijs ( šķipsniņa)
  • Lasis (100 gr.)
  • Majonēze (75 gr.)
  • Olas (8 gab.)
  • Pipari (melnie) ( šķipsniņa)
  • Salāti (4 gab.)
  • Sāls ( šķipsniņa)
  • Tomāti (1 gab.)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Olas, kurām izdurti gali, liek verdošā ūdenī un vāra aptuveni 8–10 minūtes, pēc tam pārlej ar aukstu ūdeni un noloba.
  2. Gatavo mērci: nomizo ābolus, sadala četrās daļās, izņem sēklas, sagriež mazos kubiciņos, sajauc ar jogurtu un majonēzi, pieber kariju, sāli un piparus. Sagriež kubiciņos olas un pieber sagatavotajai mērcei.
  3. Rotā ar salātu,pētersīļu lapām, laša un tomātu,olu šķēlītēm, apelsīna daiviņām,
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA