Karpa želejā

Sastāvdaļas

  • Karpa
  • Garšvielas
  • Želatīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Karpu vāra 30 min stiprā garšvielu novārījumā (vegeta, piedevas zivīm , piparu graudi.laurulapas0 noceļ no uguns sadala karpu nelielos gabalos - saliek deserta truciņos, pievieno zaļos zirnīšus kādu diļļu zariņu.
  2. izkāš buljonu caur marli , atsevišķā traukā izšķīdina želatīnu pievieno buljonam un aplej karpu liek vēsumā lai atdziest, uz galda pasniedzot var apgāst trauciņus skaisti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi