Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Gardās baklažānu ripiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Baklažāns
  • Tomāts
  • Kečups vai tomātu mērce
  • Majonēze
  • Ķiploks
  • Siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Baklažānus nomazgā, sagriež šķēlēs (ne pārāk plānas, bet arī biezas nē) un cep eļļā uz pannas - līdz gatavi.
  2. Izceptās šķēlītes kārto uz pannas, kas paredzēta cepeškrāsnij.
  3. Pagatavo mērcīti - sajauc majonēzi ar kečupu un piespied ķiplociņu (daudzums pēc vēlēšanās) un šo iegūto rozā mērcīti klāj uz baklažāna šķēlītēm.
  4. Sagriež tomātu šķēlītēs, liek uz baklazāna un kā pēdējo - siera šķētītes.
  5. Liek cepties cepeškrāsnī līdz izkūst siers.
  6. Ļoti labi garšo kā vienas pašas tā arī klāt pie pamatēdieniem.
  7. Labu apetīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA