Sākums > Receptes > Uzkodas

Gardās baklažānu ripiņas

2008. gada 4. februāris
Foto: Baiba Libkena
Pagatavošana
1 min
1. Baklažānus nomazgā, sagriež šķēlēs (ne pārāk plānas, bet arī biezas nē) un cep eļļā uz pannas - līdz gatavi.
2. Izceptās šķēlītes kārto uz pannas, kas paredzēta cepeškrāsnij.
3. Pagatavo mērcīti - sajauc majonēzi ar kečupu un piespied ķiplociņu (daudzums pēc vēlēšanās) un šo iegūto rozā mērcīti klāj uz baklažāna šķēlītēm.
4. Sagriež tomātu šķēlītēs, liek uz baklazāna un kā pēdējo - siera šķētītes.
5. Liek cepties cepeškrāsnī līdz izkūst siers.
6. Ļoti labi garšo kā vienas pašas tā arī klāt pie pamatēdieniem.
7. Labu apetīti.
Uz augšu