Gardās baklažānu ripiņas

4 1

Sastāvdaļas

  • Baklažāns
  • Tomāti
  • Kečups vai tomātu mērce
  • Majonēze
  • Ķiploks
  • Siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Baklažānus nomazgā, sagriež šķēlēs (ne pārāk plānas, bet arī biezas nē) un cep eļļā uz pannas - līdz gatavi.
  2. Izceptās šķēlītes kārto uz pannas, kas paredzēta cepeškrāsnij.
  3. Pagatavo mērcīti - sajauc majonēzi ar kečupu un piespied ķiplociņu (daudzums pēc vēlēšanās) un šo iegūto rozā mērcīti klāj uz baklažāna šķēlītēm.
  4. Sagriež tomātu šķēlītēs, liek uz baklazāna un kā pēdējo - siera šķētītes.
  5. Liek cepties cepeškrāsnī līdz izkūst siers.
  6. Ļoti labi garšo kā vienas pašas tā arī klāt pie pamatēdieniem.
  7. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas