Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mazliet savādāki kāpostu tīteņi

Mazliet savādāki kāpostu tīteņi

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Gatavos tīteņus bauda ar skābu krējumu un zaļimiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liels kāposts
  • 5 kg kartupeļu
  • 5 kg burkānu
  • 1 glāze/s dārzeņu buljona ar rīvētiem burkāniem
  • 1 sīpols
  • 2 lauru lapas
  • Pipari
  • Sāls
  • Skābais krējums
  • Zaļumi
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kāpostam gar kacenu veic dziļus iegriezumus. Liek karstā ūdenī un karsē, līdz virsējās lapas maina krāsu un atdalās no kāpostgalviņas. No kāposta pa vienai noloba lapas un izklāj uz dēlīša.
  2. Burkānus un kartupeļus notīra, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
  3. Sīpolu un zaļumus sasmalcina. Sīpolus apcep pannā sakarsētā eļļā, tad pievieno sarīvētos burkānus, kartupeļus un sautē 5 min. Iemaisa zaļumus, sāli, maltos piparus.
  4. Uz sagatavotajām kāpostu lapām liek sagatavoto dārzeņu pildījumu, noloka abas sānu malas, tad pretējās malas, lai veidotos taisnstūrveida tītenis.
  5. Tīteņus kārto cepamajā traukā, pārlej ar karstu buljonu, pievieno piparus un lauru lapas. Tīteņus sautē cepeškrāsnī 30 min 180 grādu temperatūrā.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pankūkas "komm morgen wieder"

Pankūkas "komm morgen wieder"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas