Pikantas aknas

Sastāvdaļas

  • Aknas
  • Sampinjoni
  • Sinepes
  • Sipoli var ari puravus
  • Miltus
  • Krejumu
  • Pipari,sals
  • Nedaudz ellas

Pagatavošana

30 min.
  1. Aknas sagriez mazos gabalinos un apcep ella,pievieno sagrieztus sampinjonus,sipolus vai puravus [var ari abus] .Pievieno sali ,piparus.Kad viss ir apcepies pielej udeni,un sinepes pievieno krietni.Kad vis ir varijies kadas 10 min. tad pievieno udeni uzbriedinatus miltus kad sak varities pievieno krejumu,un uzvara velreiz. Pasniedz ar varitiem kartupeliem vai risiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi