Tomātu - rīsu krēmzupa

Tomātu - rīsu krēmzupa
Foto: Depositphotos.com
Mmm, karsta un trakoti laba tomātu zupa. Lai būtu mazliet neierastāka, pievienojam rīsus un sieru. Garšaugi brīnišķīgi izcels tomātu garšu, sāls un pipari to paspilgtinās. Baudām!

Sastāvdaļas

  • 200 g burkānu
  • 200 g sīpolu
  • 1 kārba tomātu savā sulā
  • 1 glāze/s tomātu sulas
  • 100 g rīsu
  • 100 g rīvēta siera (piemēram, Krievijas)
  • Svaigs rozmarīns
  • Baziliks
  • Sāls
  • Timiāns
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Dārzeņus sagriež lielos gabalos. Sīpolus ar burkāniem apcep.
  2. Tad liek katlā kopā ar tomātiem savā sulā, tomātu sulu un nelielu ūdens daudzumu. Vāra, līdz burkāni gatavi.
  3. Pievieno rīsus un visas garšvielas. Tiklīdz rīsi uzbrieduši, visu sakuļ ar blenderi, pasniedz ar pārkaisītu rīvētu sieru.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi