Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Tomātu - rīsu krēmzupa

Tomātu - rīsu krēmzupa

FOTO: Depositphotos.com

Mmm, karsta un trakoti laba tomātu zupa. Lai būtu mazliet neierastāka, pievienojam rīsus un sieru. Garšaugi brīnišķīgi izcels tomātu garšu, sāls un pipari to paspilgtinās. Baudām!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g burkānu
  • 200 g sīpolu
  • 1 kārba tomātu savā sulā
  • 1 glāze/s tomātu sulas
  • 100 g rīsu
  • 100 g rīvēta siera (piemēram, Krievijas)
  • Svaigs rozmarīns
  • Baziliks
  • Sāls
  • Timiāns
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Dārzeņus sagriež lielos gabalos. Sīpolus ar burkāniem apcep.
  2. Tad liek katlā kopā ar tomātiem savā sulā, tomātu sulu un nelielu ūdens daudzumu. Vāra, līdz burkāni gatavi.
  3. Pievieno rīsus un visas garšvielas. Tiklīdz rīsi uzbrieduši, visu sakuļ ar blenderi, pasniedz ar pārkaisītu rīvētu sieru.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas