Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūcis garšvielu kažokā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkgaļas kakla karbonāde
  • Citrons
  • Timiāns, pētersīļi, majorāns - pa 2 ēdamk. no katra
  • Sāls, malti melnie pipari
  • Pāris burkāni
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Pāris stundas pirms pagatavošanas - karbonādes gabalu noskalo, ierīvē ar sāli, uzkaisa svaigi maltus melnos piparus, izspiež virsū citrona sulu.
  2. Pašu citronu sagriež gabaliņos, klāt pievieno zaļumus (es lietoju sausos no paciņas) - arī ierīvē karbonades gabalā. Ļauj ievilkties apmēram 2-3h.
  3. Ievilkušos gaļu cep uz pannas līdz parādījusies brūna garoziņa, apcep no visām pusēm un liek uz cepešpannas, klāt pielej apmēram2 glāzes ūdens, kam klāt pielikti zaļumi - tie paši, kas receptē.Vel pievieno nomizotus burkanus sagrieztus palielos gabaliņos.
  4. Cep cepeti 220-250°C apmēram 1,5-2h, ik pa laikam aplaistot ar cepeša sulu. Pēc stundas apgriezt cepeti uz otru pusi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA