Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Ābolu šņabis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Apmēram ¾ l
  • Paskābi spēcīgas garšas āboli
  • 70 cl degvīna
  • 1 ēdamkarote veselu anīsa sēklu
  • 2 niedru cukura graudi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Noskalo ābolus, noņem kātiņu un izgriez sēklotni. Sagriez ābolus daivās un liec tos burkās kopā ar anīsa sēklām. Tad uzlej virsū alkoholu, lai āboli pilnībā tiktu nosegti. Atstāj uz 4 nedēļām.
  2. Nolej šņabi. Ielej to pudelē un pievieno cukura graudus. Sakrati pudeli, līdz cukurs ir izšķīdis. Vislabāk, ja šņabis pastāv vairākus mēnešus, jo tā garša stāvēšanas laikā uzlabojas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas