Mērce bolognese ar baltvīnu

Sastāvdaļas

  • 1 liels sīpols
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 250 g maltas gaļas
  • Sāls, pipari
  • ¼ tējk. timiāna vai oregano
  • 2 -4 ēdamk. tomātu biezeņa2 ½ dl sausa baltvīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīra un sagriež sīpolu. Uzsilda sviestu un eļļu lielā pannā un ļauj sīpolam apcepties. Pievieno malto gaļu un apcep. Pievieno sāli un garšvielas. Tomātu biezeni sajauc ar baltvīnu un labi samaisa un pievieno mērcei. Ļauj mērcei vārīties uz ļoti lēnas uguns apmēram 45 minūtes. Ja mērce liekas par biezu, pievieno nedaudz ūdens.
  2. Pasniedz ar spageti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi