Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
1
Jaunākie Vecākie
K
Kristaps
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viens no maniem mīļākajiem ēdieniem, Parasti stilbiņu nevāru, bet gan cepu, aplaistot to ik pa laikam ar buljonu. Kad stilbiņš gandrīz gatavs, pievienoju kartupeļus, sīpolus, burkānus un noteikti sagrieztu selerijas kātu, un turpinu cept cepeškrāsnī.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes