Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Brieža gaļas cepetis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Brieža gaļas šķiņķis 2 - 3 kg
  • Ķiploks 1 gb
  • Sāls, pipari
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Plastikāta maisu cepšanai (lielo izmēru)
  • Skābais krējums 200 g
  • Brūkleņu ievārījums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. ņem gaļu, sadursta ar šauru nazi un dūrienu vietās iebāž ķiploka daiviņas
  2. sajauc sāli ar pipariem, un garšvielām
  3. gaļas gabalu rūpīgi ierīvē no visām pusēm ar pagatavoto garšvielu maisījumu
  4. gaļu liek iekšā cepamajā maisā, kārtīgi nosien, vienu no maisa stūriem nogriež, apmēram 1 cm platumā
  5. maisu ar gaļu liek uz cepešpannas, ar nogriezto galu uz augšu, apmēram 70 - 80 grādu temperatūrai uz 10 h
  6. gaļu ņem ārā, griež gabalos, var apbrūnināt uz pannas
  7. cepšanas laikā radušos šķidrumu izmanto mērces pagatavošanai pievienojot skābo krējumu.
  8. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un brūkleņu ievārījumu!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas