Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cālis mīklā :)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 cālis
  • Ūdens
  • Sāls
  • Mīklai
  • 1 glāze miltu
  • ¾ glāzes ūdens
  • 2 olas
  • Sāls
  • Eļļa vai tauki
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Cāli sadala gabalos un pārlej ar ūdeni tā, lai gaļa ir nosegta, pieliek sāli, uzvāra, noputo. Pēc 30 minūtēm apvārīto gaļu no šķidruma izņem un uz sieta apžāvē. Sagatavo mīklu: miltus iesijā traukā, pieliek sāli, pakāpeniski pielej ūdeni, mīklu labi sajauc, pieliek sakultas olas, izmaisa.Biezsienu katlā sakarsē eļļu. Cāļa gabalus iemērc mīklā, liek stiepļu sietā un iegremdē karstajā eļļā. Vāra, līdz gaļa dzeltenbrūna. Sietiņu ar gaļu izceļ, taukus notecina.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas