Vistas fileja pildīta ar krēmsieru un spinātiem

Vistas fileja pildīta ar krēmsieru un spinātiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 2 vistas filejas
  • 50 g krēmsiera
  • 30 g spinātu
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju vidū iegriež, izveidojot kabatiņu. No visām pusēm ierīvē ar sāli un pipariem,
  2. Sagriež spinātus un samaisa ar krēmsieru.
  3. Pagatavoto masu pilda vistas filejā. Filejas var saspraust ar koka irbulīšiem, lai pildījums nekrīt ārā.
  4. Sakarsētā eļļā, strauji, no abām pusēm apcep vistu. Pa to laiku uzkarse krāsni līdz 200 grādiem.
  5. Kad vista brūna, liek uz cepamās plāts un vēl uz 10 - 15 minūtēm krāsnī.

    Labu apetīti!
    Kad vista brūna, liek uz cepamās plāts un vēl uz 10 - 15 min...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi