Putnu kūka

2007. gada 28. novembris
Foto: Maija Strode
Pagatavošana
30 min
1. Sadrupina rupjmaizes mīkstumu un sadala 3 daļās. Vienu daļu līdzeni ieber četrstūrainā stikla traukā. Pārber pāri sīki sagrieztu vistu, pārlej krējumu sajauktu ar mārrutkiem.
2. Ieber līdzeni otru daļu rupjmaizes drupaču. Pārkaisa sakapātas vistu akniņas sajauktas ar maltu muskatriekstu. Pārlej tomātu mērci.
3. Ieber 3 daļu maizes drupaču. Pārkaisa sakapātu zoss cepeti. Pārlej krējumu sajauktu ar medu un sinepēm.
4. Pārkaisa ar rīvētu sieru.
5. Rotā ar plānām marinētu gurķu šķēlītēm un ūdensrozītēm no vārītām paipalu olām .
6. Uz 2 stundām liek leduskapī ievilkties.
Uz augšu