Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas karbonāde ar tomāta un siera cepuri

2007. gada 27. novembris
Foto: Depositphotos
Daudzums atkarīgs no ēdāju skaita, galvenais lai visiem pietiek un uz katra gaļas gabala vismaz viena šķēle tomāta.
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež, izklapē karbonādi, apskaisa ar sāli un piepariem.
2. Traukā sakuļ olas.
3. Otrā traukā pieber miltus.
4. Tā pamērcējot olā un tad miltos karbonādes gabalu, cep pannā gatavu.
5. Tad karbonādi kārto uz plāts liek virsū tomāta šķēli un rīvētu sieru bagātīgā kārtā.
6. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz 5 - 10 min., līdz siers izkusis un klūst zeltains.
7. Atkārtoti sildīt nav ieteicams, ēdiens pagatavojams īsi pirms pasniegšanas.

Labu apetīti!
Uz augšu