Sākums > Receptes > Zupas

Slinkā pilsētas veča zupa

2007. gada 25. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
35 min
1. Notīra burkānus un sīpolus, sagriež, vai izmanto rupjāko rīvi un sarīvē.
2. Liek uz pannas sagrieztos dārzeņus, pievieno malto gaļu un visu cep.
3. Kad viss apcepies, pievieno sāli, piparus un tomātu pastu, visu kopā paautē.
4. Katlā ielej ūdeni, pieber piparu graudiņus un liek iekšā apcepto gaļas - dārzeņu masu. Visu vāra, līdz burkāni mīksti.
5. Beigās pievieno konservētas pupiņas bez šķidruma. Visu kopā vēl pavāra 5 minūtes. Pagaršo - ja nepieciešams, pievieno sāli, piparus.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu