Martini vista

Sastāvdaļas

  • 1.2 vista (1-1,2 kg)
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. malta paprika
  • 30 g viests
  • 1 naža gals mati melnie pipari
  • 300 ml Martini
  • 300 g tomāti
  • 100 ml salds krējums
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Zariņš majorāna
  • Zariņš timiāna
  • Zariņš rozmarīna

Pagatavošana

45 min.
  1. Vistu noskalo un sadala 4 gabalos. Ierīvē ar sāli, papriku, pipariem Kārtīgi apcep no visām pusēm un saliek katliņā. Pāri liek daiviņās sagrieztus tomātus. Pārlej Martini. Lēni sautē 30 minūtes. Vistu izņem. Mērcei pievieno krējumu un sasmalcinātu ķiploku, majoranu, timiānu, rozmarīnu un pavāra 5 minūtes. Vistu pasniedz ar mērci un baltmaizi.
  2. (4 porcijas)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi