Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Martini vista

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.2 vista (1-1,2 kg)
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. malta paprika
  • 30 g viests
  • 1 naža gals mati melnie pipari
  • 300 ml Martini
  • 300 g tomāti
  • 100 ml salds krējums
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Zariņš majorāna
  • Zariņš timiāna
  • Zariņš rozmarīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Vistu noskalo un sadala 4 gabalos. Ierīvē ar sāli, papriku, pipariem Kārtīgi apcep no visām pusēm un saliek katliņā. Pāri liek daiviņās sagrieztus tomātus. Pārlej Martini. Lēni sautē 30 minūtes. Vistu izņem. Mērcei pievieno krējumu un sasmalcinātu ķiploku, majoranu, timiānu, rozmarīnu un pavāra 5 minūtes. Vistu pasniedz ar mērci un baltmaizi.
  2. (4 porcijas)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas