Cepta vista pildīta ar griķiem un aknām

Sastāvdaļas

  • Vista-1 gab
  • Griķi-2 pac
  • Sīpoli-1 liels
  • Speķis-2 šķēles
  • Vistu aknas-300 gr
  • Garšvielas vistas gaļai
  • Sviests 50 gr
  • Ķiploks- 2 daiviņas

Pagatavošana

70 min.
  1. Griķus vāra, līdz tie mīksti (apm. 20 min.).
  2. Tikmēr sagriež smalki sīpolu, apcep sviestā;
  3. Sagriež nelielos kubiciņos speķi;
  4. Vistu aknas sarriež un apcep sviestā.
  5. Vistu iesmērē ar garšvielām, vietām sadursta ar nazi un dūrumu vietās ieliek pa ķiploku šķēlītei;
  6. Griķus, sīpolus, speķi un aknas samaisa un pilda vistā;
  7. Vistu aizšuj ciet krustdūrienā un kājas sasien kopā:)
  8. Liek cepeškrāsnī uz režģa, apakšā liek paplāti.
  9. Cep 180-220 grādos apmēram 50 minūtes
  10. Nu ļoti garšīgi!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi