Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Kviešu milti: 125 g
  • Olas: 5 gb
  • Sviests: 150 g
  • Cukurs: 200 g
  • Kakao: 2 ēd.k
  • Rieksti: 125 g
  • Cepamais pulveris: 1 tējk
  • Pildījumam
  • Ķirši (konservēti): 250 g
  • Kartupeļu ciete: 1 ēd.k
  • Želatīns: 2 ēd.k
  • Ūdens
  • Krēmam
  • Iebiezinātais piens ar cukuru: 300 g
  • Sviests: 300 g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Lai pagatavotu mīklu, olu dzeltenumus atdaliet no baltumiem. Dzeltenumus sakuliet ar cukuru un sviestu, līdz veidojas smiltīm līdzīga masa. Pievienojiet izsijātus miltus, sasmalcinātus riekstus, kakao un cepamo pulveri. Kārtīgi sajauciet. Olu baltumus sakuliet, pievienojiet cukuru un iemaisiet mīklā. tortes formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, lieciet mīklu un cepiet 40 min 200 oC. Gatavu biskvītu izņemiet no formas un ļaujiet atdzist.
  2. Lai pagatavotu pildījumu, ķiršus sajauciet ar kartupeļu cieti un nelielu daudzumu ūdens. Uzvāriet un atdzesējiet. Ar karotīti izņemiet biskvīta vidu, lai malas un dibens paliek 3 cm biezumā. Bedrītē lieciet pildījumu un pielejiet aukstā ūdenī uzbriedinātu želatīnu, kas pēc tam izkausēts karsta ūdens peldē. Izņemto biskvītu sasmalciniet. 2/3 apcepiet un atdzesējiet. Sajauciet ar iebiezināto pienu un sviestu un ar šo masu ieziediet torti
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas