Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biskvīts (gatavs): 1 gb
  • Želatīns: 50 g
  • Zemenes: 600 g
  • Zemeņu džems: 2 ēd.k
  • Vaniļas cukurs: 1 ēd.k
  • Augļu jogurts: 2 gl
  • Cukurs: ½ gl
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Aukstā ūdenī iemērciet želatīnu, lai tas uzbriest. Tad izkausējiet karsta ūdens peldē un izkāsiet. Jogurtu sajauciet ar sagatavoto želatīnu, pievienojiet cukuru un vaniļas cukuru un sakuliet. Biskvītu pārgrieziet uz pusēm, ieziediet ar džemu un ap biskvītu lieciet maliņas no papīra. Uz biskvīta vienmērīgā kārtā lieciet zemenes, aplejiet ar pagatavoto krēmu un atdzesējiet, līdz ir sacietējis. Noņemiet papīra malas un dekorējiet ar zemenēm. Pasniedziet.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas