Zemeņu totīte

Sastāvdaļas

  • Biskvīts (gatavs): 1 gb
  • Želatīns: 50 g
  • Zemenes: 600 g
  • Zemeņu džems: 2 ēd.k
  • Vaniļas cukurs: 1 ēd.k
  • Augļu jogurts: 2 gl
  • Cukurs: ½ gl

Pagatavošana

50 min.
  1. Aukstā ūdenī iemērciet želatīnu, lai tas uzbriest. Tad izkausējiet karsta ūdens peldē un izkāsiet. Jogurtu sajauciet ar sagatavoto želatīnu, pievienojiet cukuru un vaniļas cukuru un sakuliet. Biskvītu pārgrieziet uz pusēm, ieziediet ar džemu un ap biskvītu lieciet maliņas no papīra. Uz biskvīta vienmērīgā kārtā lieciet zemenes, aplejiet ar pagatavoto krēmu un atdzesējiet, līdz ir sacietējis. Noņemiet papīra malas un dekorējiet ar zemenēm. Pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi