Kabaču sacepums ar šķiņķi

Sastāvdaļas

  • Kabači: 4 gb
  • Vārīts šķiņķis: 6 šķēles
  • Rīvēts siers: 200 g
  • Augu eļļa: 2 ēdamkarotes
  • Lauru lapas: 1 gb
  • Pētersīļi
  • Maltie melnie pipari, sāls pēc garšas
  • Sviests

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabačus nomizojiet, attīriet no sēklām un plāni sagrieziet. Apcepiet eļļā un lieciet uz salvetes, lai nosusinātu liekos taukus. Sieru sagrieziet garās, biezās strēmelēs. Siltumizturīgā stikla traukā, kas ieziests ar sviestu, lieciet kabačus, virsū - sieru un pēc tam - šķiņķi. Apberiet ar sāli un pipariem un lieciet lauru lapu. Cepiet cepeškrāsnī 180°C 5 min. Pasniedziet karstu, noformējot ar zaļumiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi