Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pīles kakla zupiņa

Foto: Maija Strode
Pagatavošana
100 min
1. Pīles kakliņu noskalo un pārlej ar 1,5 l auksta ūdens. Vāra, noputo. Pievieno veselu notīrītu burkānu, sāli, muskatriekstu. Uz lēnas uguns vāra 1 stundu. Burkānu izņem. Pievieno sagrieztus puķu kāpostus un vāra 5 min. Burkānu sarīvē uz biešu rīves. Kukurūzai nolej škidrumu. Kukurūzu un burkānu pievieno zupai un vēl 2-3 minūtes pavāra.
2. (4 porcijas) Ja mums ir mājās audzēta pīle, tad kakliņu un spārnu galus vislabāk izmantot zupas vārīšanai. Pat no viena kakliņa tā iznāk gana sātīga.
Komentāri (1)
Uz augšu