Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pīles kakla zupiņa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 pīles kakliņš
  • 1 liels burkāns
  • 1 puķu kāposta galviņa ap 400 g
  • 1 mazā bundžiņa konservētas kukurūzas
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1 /3 tējkarotes malta muskatrieksta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Pīles kakliņu noskalo un pārlej ar 1,5 l auksta ūdens. Vāra, noputo. Pievieno veselu notīrītu burkānu, sāli, muskatriekstu. Uz lēnas uguns vāra 1 stundu. Burkānu izņem. Pievieno sagrieztus puķu kāpostus un vāra 5 min. Burkānu sarīvē uz biešu rīves. Kukurūzai nolej škidrumu. Kukurūzu un burkānu pievieno zupai un vēl 2-3 minūtes pavāra.
  2. (4 porcijas) Ja mums ir mājās audzēta pīle, tad kakliņu un spārnu galus vislabāk izmantot zupas vārīšanai. Pat no viena kakliņa tā iznāk gana sātīga.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas