Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maigā laša fileja

Maigā laša fileja
Foto: Depositphotos
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg laša filejas
  • Garšvielas zivij (pievieno kad vāra zivi)
  • 1 /3 citrona
  • 2 sīpoli
  • 300 g skābā krējuma
  • 20 g spinātu
  • 2 ēd. k. augu eļļa
  • 2 tējk. anīsa
  • Pētersīļi
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Fileju sagriež, ieziež ar sāli, apšļaksta ar izspiestu citrona sulu un izvāra.
  2. Lai pagatavotu mērci, no izvārītās zivs paņem 0,5l buljona, pievieno sasmalcinātus spinātus un sīpolus, anīsu un vāra 15 min.
  3. Tad izkāš, pielej eļļu, pievieno krējumu, sāli un piparus un uzvāra.
  4. Zivi liek uz šķīvja un aplej ar karsto spinātu mērci. Pasniegt var ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
  5. Dekorē ar citronu un zaļumiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Jaunākās receptes