-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Maigā laša fileja
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 kg laša filejas
-
Garšvielas zivij (pievieno kad vāra zivi)
-
1 /3 citrona
-
2 sīpoli
-
300 g skābā krējuma
-
20 g spinātu
-
2 ēd. k. augu eļļa
-
2 tējk. anīsa
-
Pētersīļi
-
Pipari
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Fileju sagriež, ieziež ar sāli, apšļaksta ar izspiestu citrona sulu un izvāra.
-
Lai pagatavotu mērci, no izvārītās zivs paņem 0,5l buljona, pievieno sasmalcinātus spinātus un sīpolus, anīsu un vāra 15 min.
-
Tad izkāš, pielej eļļu, pievieno krējumu, sāli un piparus un uzvāra.
-
Zivi liek uz šķīvja un aplej ar karsto spinātu mērci. Pasniegt var ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
-
Dekorē ar citronu un zaļumiem.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs