Lielopu gaļa sautēta alū

Lielopu gaļa sautēta alū
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 350 g liellopa gaļas
  • 1.5 glāze/s gaišā alus
  • 2 nelieli kartupeļi
  • 2 vidēji burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1-2 ēd. k. cukura
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež vidēja izmēra kubiņos, kartupeļus sagriež mazos kubiņos. Burkānu sagriež videji biezās ripiņās.
  2. Ķiploku un sīpolu sīki sasmalcina.
  3. Sagatavotās sastāvdaļas samaisa un pievieno sāli, piparus, cukuru. Aplej ar alu un sautē uz vidējas liesmas 40 minūtes.
    Iesaku pasniegt ar kartupeļiem, rotāt ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Sagatavotās sastāvdaļas samaisa un pievieno sāli, piparus, c...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi