Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu aknas ar papriku un āboliem

2007. gada 18. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
35 min
1. Aknas kārtīgi nomazgā un apžāvē. Sakarsētā eļļā kopā ar sviestu apcep aknas ar sasmalcinātu sīpolu līdz zeltainam brūnumam un pievieno sāli un piparus. Samazina liesmu un cep vēl 5-7 min.
2. Apcep šķēlēs sagrieztu ābolu un salmiņos sagrieztu papriku - cep vidēji 5 minūtes līdz paprika kļūst brūngana un ābols mīksts.
3. Piemaisa klāt apceptās aknas ar sīpoliem, kopā nedaudz pakarsē. Pēc nepieciešamības papildina vēl ar sāli un pipariem.
Bauda tāpat vai kopā ar piedevām pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu