Vistu aknas ar papriku un āboliem

Vistu aknas ar papriku un āboliem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 600 g vistu aknu
  • 1 sīpols
  • 2 paprikas
  • 1 ābols
  • 3 ēd. k. sviesta
  • Pipari
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

35 min.
  1. Aknas kārtīgi nomazgā un apžāvē. Sakarsētā eļļā kopā ar sviestu apcep aknas ar sasmalcinātu sīpolu līdz zeltainam brūnumam un pievieno sāli un piparus. Samazina liesmu un cep vēl 5-7 min.
  2. Apcep šķēlēs sagrieztu ābolu un salmiņos sagrieztu papriku - cep vidēji 5 minūtes līdz paprika kļūst brūngana un ābols mīksts.
  3. Piemaisa klāt apceptās aknas ar sīpoliem, kopā nedaudz pakarsē. Pēc nepieciešamības papildina vēl ar sāli un pipariem.
    Bauda tāpat vai kopā ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Piemaisa klāt apceptās aknas ar sīpoliem, kopā nedaudz pakar...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi