Aveņu groziņš

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • • ¾ glāzes miltu
  • • ¼ tējkarotes sāls
  • • 1 ēdamkarote cukura
  • • 50 g sviesta
  • Pildījumam
  • • 150 g svaigo aveņu
  • • ½ glāzes saldā krējuma
  • • 1 ēdamkarote pūdercukura
  • Rotāšanai
  • • svaigas avenes
  • • piparmētru lapiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa mīklas sastāvdaļas, rūpīgi samīca. Miklu izrullē un izspiež mazus aplīšus. Liek groziņformās un piespiež. Cep krāsnī 200 °C temperatūrā 20 minūtes. Atdzesētus izņem no formām.
  2. Krējumu sakuļ ar pūdercukuru. Masu pilda groziņos un rotā ar svaigām avenēm.
  3. Pasniedz uz šķīvjiem pa vienam groziņam, rotātam ar piparmētru lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi