Melleņu un jāņogu bezē sapnis

Sastāvdaļas

  • 2 olu baltumi
  • 65 g cukura
  • 100 g saldā krējuma
  • 150 g sarkano jāņogu
  • 1 ēd.k. cukura ogu krēmam
  • 60 g melleņu

Pagatavošana

1 min.
  1. 4 personām:
  2. Saputo olu baltumus traukā. Pievieno pusi no cukura daudzuma un puto, līdz iegūst stingras putas. Pēc tam uzmanīgi iecilā pārējo cukuru.
  3. Rūpīgi ieziež plāti vai arī izmanto cepamo papīru. No iegūtās masas izveido 4 apaļas kūciņas.
  4. Cep cepeškrāsnī 125 grādosapmēram 50 min
  5. Bezē jābūt trauslām un sausām.
  6. Stingri saputo saldo krējumu.
  7. Noskalojiet ogas. Pusi no jāņogu daudzuma saspaida, tad sajauc ar putukrējumu.
  8. Bezē kūciņas rotā ar sagatavoto jāņogu krēmu.Rotā ar atlikušajām ogām.
  9. Pasniedz tulīt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi