Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Melleņu un jāņogu bezē sapnis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olu baltumi
  • 65 g cukura
  • 100 g saldā krējuma
  • 150 g sarkano jāņogu
  • 1 ēd.k. cukura ogu krēmam
  • 60 g melleņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. 4 personām:
  2. Saputo olu baltumus traukā. Pievieno pusi no cukura daudzuma un puto, līdz iegūst stingras putas. Pēc tam uzmanīgi iecilā pārējo cukuru.
  3. Rūpīgi ieziež plāti vai arī izmanto cepamo papīru. No iegūtās masas izveido 4 apaļas kūciņas.
  4. Cep cepeškrāsnī 125 grādosapmēram 50 min
  5. Bezē jābūt trauslām un sausām.
  6. Stingri saputo saldo krējumu.
  7. Noskalojiet ogas. Pusi no jāņogu daudzuma saspaida, tad sajauc ar putukrējumu.
  8. Bezē kūciņas rotā ar sagatavoto jāņogu krēmu.Rotā ar atlikušajām ogām.
  9. Pasniedz tulīt.
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas