Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sievasmātes broilerītis

Sievasmātes broilerītis

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vesels broileris (1,5 - 2 kg)
  • Vistas gaļas garšvielas maisījums
  • Sāls
  • Pipari
  • Kaltēti garšaugi pēc izvēles
  • Burkāni - pēc nepieciešamības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Notīra, nomazgā burkānus. Svarīgi, lai visi daudz maz vienādi. Noklāj visu pannas apakšu, uzlej nedaudz ūdens.
  2. Broileri nosusina, apkaisa un ierīvē ar garšvielām gan no iekšpuses, gan ārpuses.
  3. Šādi sagatavotu broileri liek pannā uz burkāniem un ievieto uzkarsētā krāsnī. Cep apmēram 45-55 minūtes. Sanāk zeltains, sulīgs un gards!

    Labu apetīti!
    Šādi sagatavotu broileri liek pannā uz burkāniem un ievieto...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas