-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Sievasmātes broilerītis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 vesels broileris (1,5 - 2 kg)
-
Vistas gaļas garšvielas maisījums
-
Sāls
-
Pipari
-
Kaltēti garšaugi pēc izvēles
-
Burkāni - pēc nepieciešamības
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
70 min.
-
Notīra, nomazgā burkānus. Svarīgi, lai visi daudz maz vienādi. Noklāj visu pannas apakšu, uzlej nedaudz ūdens.
-
Broileri nosusina, apkaisa un ierīvē ar garšvielām gan no iekšpuses, gan ārpuses.
-
Šādi sagatavotu broileri liek pannā uz burkāniem un ievieto uzkarsētā krāsnī. Cep apmēram 45-55 minūtes. Sanāk zeltains, sulīgs un gards!
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs