Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta cūkgaļas gurna gaļa

Cepta cūkgaļas gurna gaļa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkgaļas gurna gaļas gabala bez kaula (tāds brangs)
  • Svaigs timiāns
  • Svaigs rozmarīns
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Notīra ķiploku un sasmalcina. Dažus gabalus atstāj lielākus.
  2. Gaļas gabalu kārtīgi ierīvē ar sāli, pipariem un ķiplokiem, lielākos ķiploka gabalus ieliek gaļā, kurā izveido tam paredzētus iegriezumus.
  3. No visām pusēm gaļu apliek ar garšaugiem.
  4. Liek gaļas gabalu traukā ar vāku, kura apakšā ieliets mazliet ūdens. Cep 200 grādos ~ 2 stundas.

    Lai labi garšo!
    Liek gaļas gabalu traukā ar vāku, kura apakšā ieliets mazlie...

    FOTO: Vēsma pauniņa

  5. pārbauda vai gaļā gatava
  6. iespraužot dakšu ja asiņaina sula netek tag gatavs svētku cepetis
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas