-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepta cūkgaļas gurna gaļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 kg cūkgaļas gurna gaļas gabala bez kaula (tāds brangs)
-
Svaigs timiāns
-
Svaigs rozmarīns
-
Ķiploks
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
120 min.
-
Notīra ķiploku un sasmalcina. Dažus gabalus atstāj lielākus.
-
Gaļas gabalu kārtīgi ierīvē ar sāli, pipariem un ķiplokiem, lielākos ķiploka gabalus ieliek gaļā, kurā izveido tam paredzētus iegriezumus.
-
No visām pusēm gaļu apliek ar garšaugiem.
-
Liek gaļas gabalu traukā ar vāku, kura apakšā ieliets mazliet ūdens. Cep 200 grādos ~ 2 stundas.
Lai labi garšo!
-
-
iespraužot dakšu ja asiņaina sula netek tag gatavs svētku cepetis
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs