Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta cūkgaļas gurna gaļa

2007. gada 12. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Notīra ķiploku un sasmalcina. Dažus gabalus atstāj lielākus.
2. Gaļas gabalu kārtīgi ierīvē ar sāli, pipariem un ķiplokiem, lielākos ķiploka gabalus ieliek gaļā, kurā izveido tam paredzētus iegriezumus.
3. No visām pusēm gaļu apliek ar garšaugiem.
4. Liek gaļas gabalu traukā ar vāku, kura apakšā ieliets mazliet ūdens. Cep 200 grādos ~ 2 stundas.

Lai labi garšo!
Foto: Vēsma pauniņa
5. pārbauda vai gaļā gatava
6. iespraužot dakšu ja asiņaina sula netek tag gatavs svētku cepetis
Uz augšu