Cepta cūkgaļas gurna gaļa

Cepta cūkgaļas gurna gaļa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkgaļas gurna gaļas gabala bez kaula (tāds brangs)
  • Svaigs timiāns
  • Svaigs rozmarīns
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

120 min.
  1. Notīra ķiploku un sasmalcina. Dažus gabalus atstāj lielākus.
  2. Gaļas gabalu kārtīgi ierīvē ar sāli, pipariem un ķiplokiem, lielākos ķiploka gabalus ieliek gaļā, kurā izveido tam paredzētus iegriezumus.
  3. No visām pusēm gaļu apliek ar garšaugiem.
  4. Liek gaļas gabalu traukā ar vāku, kura apakšā ieliets mazliet ūdens. Cep 200 grādos ~ 2 stundas.

    Lai labi garšo!
    Liek gaļas gabalu traukā ar vāku, kura apakšā ieliets mazlie...
  5. pārbauda vai gaļā gatava
  6. iespraužot dakšu ja asiņaina sula netek tag gatavs svētku cepetis
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi