Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas karbonāde ar baklažānu, tomātiem un sieru

2007. gada 11. novembris
Foto: Depositphotos.com
Ļoti bagātīgas karbonādes.
Pagatavošana
60 min
1. Ņem vistas filejas sagriež plānos garenos gabalos, tā, lai no viena gabaliņa sanāktu vistas filejas karbonādes (parasti no vienas filejas sanāk trīs karbonādes).
2. Tad pārkaisa ar garšvielām un izklapē plānas.
3. Pēc tam sakuļ bļodiņā olas un tām pievieno mazliet sāli, otrā blodiņā ielik rīvaizi.
4. Uzsilda pannu, tad apviļā vistas filejas gabaliņus olā un tad rīvmaizē un cep kā parastas karbonādes, kamēr tās gatavas.
5. Kad karbonādes jau ir izceptas, ņem pa vienai liek uz tām pa virsu: vispirms garenu baklazāna šķēlīti, tad sīpolu ripiņas, tad tomātu šķēlītes.
6. Tad uzkaisa sāli un piparus pēc garšas un uzkaisa sarīvētu sieru.
7. Liek uz 20 minūtēm cepeškrāsnī uz 180 grādiem, bet ik pēc brīža jāpaskatās, lai nepiedegtu siers, sieram jābūt gaiši brūnam, tad tās ir gatavas. Pasniedz karstas.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu