Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zoss cepetis ar āboliem un plūmēm

Zoss cepetis ar āboliem un plūmēm

FOTO: Depositphotos.com

Vidēji uz katru gaļas kg jārēķina stunda cepšanai. Produktu daudzums atkarīgs no zoss lieluma.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 zoss
  • Sīpols
  • Pētersīļi
  • Selerijas
  • Āboli
  • Žāvētas plūmes
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Zosi pilda ar ābolu gabaliņiem, žāvētām plūmēm.
  2. No ārpuses zosi ierīvē ar sāli un pipariem.
  3. Liek cepešpannā, pielej nedaudz verdoša ūdens un lielā karstumā apcep brūnu.
  4. Tad pielej vēl ūdeni, pievieno garšsaknesn un turpina cept bieži aplaistot līdz gaļa mīksta un gatava.

    Labu apetīti!
    Tad pielej vēl ūdeni, pievieno garšsaknesn un turpina cept b...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas