-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Zoss cepetis ar āboliem un plūmēm
Vidēji uz katru gaļas kg jārēķina stunda cepšanai. Produktu daudzums atkarīgs no zoss lieluma.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 zoss
-
Sīpols
-
Pētersīļi
-
Selerijas
-
Āboli
-
Žāvētas plūmes
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
180 min.
-
Zosi pilda ar ābolu gabaliņiem, žāvētām plūmēm.
-
No ārpuses zosi ierīvē ar sāli un pipariem.
-
Liek cepešpannā, pielej nedaudz verdoša ūdens un lielā karstumā apcep brūnu.
-
Tad pielej vēl ūdeni, pievieno garšsaknesn un turpina cept bieži aplaistot līdz gaļa mīksta un gatava.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs