Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētas burkānu ripiņas

Marinētas burkānu ripiņas

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Burkāni
  • Dažas daiviņas ķiploka
  • Marinādei:
  • 1 l ūdens
  • 2 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. esences
  • 1 paciņa sausās garšvielas gurķu marinēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Burkānus nomizo, sagriež ripiņās un izvāra gandrīz mīkstus.
  2. Uzvāra ūdeni, uz litru ūdens liek vienu paciņu sausās garšvielas marinētiem gurķiem. Tad liek sāli, cukuru un vēl pavāra. Pašās beigās, kad izkāš, pielej esenci.
  3. Tad liek burkās burkānus, pa vidam ķiplokus, pa virsu burkānus, pārlej ar marinādi un sterlizē 75 grādos 15 minūtes.
  4. P.S Burkāni garšīgi vieni paši, bet es lieku pie rosola, jo parasti izmantoju mazos burkānus, kurus parasti nav kur likt.

    Lai labi garšo!
    P.S Burkāni garšīgi vieni paši, bet es lieku pie rosola, jo...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas