Apelsīnu mērce gaļas ēdieniem

Sastāvdaļas

  • 1 l apelsīnu sulas (var no pakas)
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas (svaigas dilles, pētērsīļi utt)

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz karstas pannas uzlej apelsīnu sulu, pievieno garšvielas un uz lēnas uguns vāra kamēr sāk nedaudz biezēt. Izmantojama pie ceptas gaļas ēdieniem.

Komentāri

Nuucha 2010. gada 20. augusts 20:48
Ideāli sanāk! vienīgi jāsāk taisīt paralēli pašam ēdienam jo salīdzinoši ilgs pagatavošanas process!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi