Tomātu zupa ar vistu

Sastāvdaļas

  • Asā tomātu mērce 1 burciņa
  • Tomāti savā sulā (sagriezti gabaliņos)
  • Vistas fileja 1 gb
  • 1 olas baltums
  • Buljona kubiņš
  • Kinza
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. ielej katliņā ūdeni un liek vārīties vistas fileju (nesagrieztu), pievienojot buljona kubiņu
  2. pēc 5 min izņem vistu un saplēš mazos gabaliņos
  3. tajā pašā novārījumā liek atpakaļ un pievieno tomātu mērci, tomātus,garšvielas
  4. vāra 10min un pievieno jēlu olas baltumu, to lejot, ar pārtraukumiem, tā lai sanāk mazi balti gabaliņi
  5. labu apetīti! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi