Musli skaistumam

Sastāvdaļas

  • 5 ēd.k auzu pārslas
  • 5 ēd.k piena
  • 5 ēd.k ūdens
  • ½ citrona sulas
  • Sauja rozīņu
  • 1 liels ābols
  • 2 ēd.k ciedru riekstu
  • 1 tējkarote medus

Pagatavošana

30 min.
  1. Auzu pārslas aplej ar pienu un ūdeni. Atstāj uz minūtēm 25 izmirkt. Sarīvē ābolu (ar visu mizu), pievieno pārslām. Aplej ar citrona sulu, pievieno rozīnes, riekstus un medu. Visu samaisa.
  2. Garša ir fantastiska. Var pēc izvēles pievienot vairāk ābola vai citus riekstus, bet mana iecienītā garša ir šī. Noteikti neaizmirstiet pievienot medu, tas dod īpašu garšu.
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi