Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Gardais biezpiena - augļu sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas biezpiena
  • 2 vid. vai 1 liels ābols
  • 2 olas
  • 2 -3 ēd. k cukura
  • Vaniļas cukurs
  • Rozīnes
  • Žāvēta aprikoze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz smalkās rīves sarīvē ābolus, pieliek biezpienu, pieber cukuru un vaniļas cukuru. Pieber rozīnes un nelielos gabaliņos sagrieztas aprikozes. Visu samaisa. Piesit olas un vēlreiz samaisa. (Ja masa liekas par šķidru, var pielikt 1 ēd. k kartupeļu miltus vai bezglutēna miltus, bet var arī nelikt.)
  2. Ņem cepamo formu un iesmērē to ar sviestu. Lej biezpiena masu formā. Liek cepeškrāsnī uz 200-250 grādiem un cep kamēr izveidojas brūna garoziņa (apm. 15-20 min).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas