Gardais biezpiena - augļu sacepums

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas biezpiena
  • 2 vid. vai 1 liels ābols
  • 2 olas
  • 2 -3 ēd. k cukura
  • Vaniļas cukurs
  • Rozīnes
  • Žāvētas aprikozes

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz smalkās rīves sarīvē ābolus, pieliek biezpienu, pieber cukuru un vaniļas cukuru. Pieber rozīnes un nelielos gabaliņos sagrieztas aprikozes. Visu samaisa. Piesit olas un vēlreiz samaisa. (Ja masa liekas par šķidru, var pielikt 1 ēd. k kartupeļu miltus vai bezglutēna miltus, bet var arī nelikt.)
  2. Ņem cepamo formu un iesmērē to ar sviestu. Lej biezpiena masu formā. Liek cepeškrāsnī uz 200-250 grādiem un cep kamēr izveidojas brūna garoziņa (apm. 15-20 min).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi