Olu rauši ''ātrie

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 ēdamk. miltu
  • ½ tējk. sāls
  • 2 ēdamk. piena
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ, pievieno miltus, sāli, pienu. Mīklu kuļ, līdz tā kļūst gluda.
  2. Pannā sakarsē eļļu, uzlej mīklu tā, lai viss pannas dibens būtu pārklāts. Raušus cep no abām pusēm, gatavus liek kzudzītē citu uz cita, starp raušiem ieziež kādu augļu biezeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi