Stārķa ligza (neceptā torte)

Sastāvdaļas

  • 150 g olu cepumu
  • 150 g cukura
  • 450 g biezpiena
  • 6 olu dzeltenumi
  • 1 glāze kafijas, 2 ēdamk. šokolādes pulvera

Pagatavošana

1 min.
  1. Kafijā izšķīdina divas ēdamkarotes cikura, atdzesē un apslaka cepumus.
  2. Biespienu saberž, lai nav pārāk graudains, un sajauc ar olu masu. Cepumus liek stāvus gar trauka malām un trauka apakšā, piepilda ar biezpiena krēmu. Torti noliek uz vairākām stundām ledusskapī.
  3. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar šokolādes pulveri.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi